lördag 16 oktober 2010

FMS mini Mustang äntligen!

Jag var ute och luftade Mustangen i morse!
det var första frosten och -3 grader, men vädret var fint och ingen vind att tala om.

Flygningen gick riktigt bra för en gångs skull! låg sol gjorde det lite svårt att se ibland men det är sånt som hör till. jag prövade inte lyckan allt för mycket så planet är fortfarande helt!
när jag landat planet såg jag att det stod "card full" på inspelnings enheten och det förvånade mig en smula, jag visste att jag hade tömt minnes kortet, jag började fundera på om jag möjligtvis tagit fel inspelnings disk när jag valde i menyn (inspelnings enheten har ett litet inbyggt minne också)?

När jag kollade på filmen såg jag att det bara var någon sekund innan planet tog mark som inte kom med, så det spelade inte jättestor roll, men ändå lite irriterande!
Jag håller fortfarande på och försöker lista ut varför den påstod att det var card full när det inte var i närheten av fullt på kortet, och nu när jag testat lite hemma så blir den inte card full längre?? varför vet jag inte...3 kommentarer:

Peter sa...

Jag köpte mig en sån där "slippa frysa om händerna medans man flyger" väska från hobbyking för 133 kr inkl frakt !! Har inte testat ännu, men ser ut att va bra, är nog skönt när det är lite kallare, att lägga in några heatpacks (eller 12v hårtork och ett lipo)i den och flyga utan att förlora känseln i fingrarna...

If I Ran The Zoo sa...

Jag är också sugen på en sån!
den han dock bli slutsåld innan jag la min beställning!

If I Ran The Zoo sa...

såg just att dom finns inne igen!!