fredag 29 januari 2010

Färdig moddad FOX clon?

Det verkar som Hobbyking ska börja sälja en Multiplex Fox clon som är färdig moddad och klar att flyga! servon och motor/6Areglage är monterat och allt man behöver för att flyga är en liten mottagare och en 2s 500 lipo.
49dollar vill dom ha och det låter ju kap tycker jag, blir nästan lite sugen trotts att jag redan har en...

Den ska börja säljas efter Kinas nyår (14 feb)

3 kommentarer:

Peter sa...

Ser intressant ut med sånt litet plan. Det som är synd med hobbyking är att frakten ofta kostar mer än planen, att tex ett 900 grams plan ska ha en förpackning på över två kg !!! Men sånna här små plan går det ju bra..

Pappa Power sa...

Jag brukar också dra mig för att köpa plan ifrån dom, den enda gången jag gjorde det så fick jag dessutom tulla..

men ett sånt litet plan borde ju vara ok!

dom skriver på sin twitter att den flyger som en hotliner, vilket jag tvivlar på lite grann men den verkar hursomhelst lovande!

hoppas hobbykings tyska lager tar hem den!

MiquePe sa...

Planet ser verkligen gött ut. För övrigt gjorde jag precis min första beställning av ett plan från HK, ett ST ASW28. Gav 80$ för planet och frakten gick på 36$ till, vilket gjorde att jag landade på under 800 pix hemlevererat (lämnade HK en fredag, var i Lund på måndagen efter helgen). Pris i Sverige är 1400 spänn plus frakt.

Min kompis som också beställde ett likadant plan samma dag fick se sitt fastna i tullen och har inte fått det två veckor efter att mitt kom fram, så lite osäkert är det.

Kolla på min blogg för lucköppningen: http://miquepe.blogspot.com/

/Mikael